GOLD MEMBER
5% DISCOUNT!

PLATINUM MEMBER
8% DISCOUNT!

DIAMOND MEMBER
15% DISCOUNT!

BLACK MEMBER
20% DISCOUNT!

Intră în familie, devino membru Uneek Studio!

* Vârsta minimă pentru a deveni membru Uneek Studio este de 18 ani.

* După înregistrarea dumneavoastră ca și membru Uneek Studio, veți primi un card personalizat.
* Înregistrarea ca și membru este gratuită, dar activați contul dumneavoastră doar prin achiziționarea oricărui serviciu oferit de Uneek Studio.
* Suma totală a pachetelor vândute către clienții recomandați de dumneavoastră se transformă în puncte și va fi adăugată contului pe care îl dețineti. (1 punct = 1 euro)
* Când ne recomandați prietenilor sau cunoscuților, dați-le cardul dumneavoastră de membru. De fiecare dată când cardul ajunge la noi, prin recomandare directă, veți primi 5% din suma pachetului pe care clientul o plătește.
* Clienții veniți prin dumneavoastră vor deveni membrii Uneek Studio imediat după achiziționarea oricărui serviciu oferit de către noi.

Uneek Studio Card Members Levels:

Gold Member 5% discount la toate ofertele și produsele Uneek Studio (între 500 puncte și 1000 puncte)

Platinum Member 8% discount la toate ofertele și produsele Uneek Studio (între 1000 puncte și 2000 puncte)
Diamond Member 15% discount la toate ofertele și produsele Uneek Studio (între 2000 puncte și 5000 puncte)
Black Member 20% discount la toate ofertele și produsele Uneek Studio (5000 puncte+)

Beneficiile Membrului Uneek Studio:

– reduceri de 5%, 8%, 15%, 20% (în funcție de nivelul atins de fiecare dată când dumneavoastră apelați la serviciile noastre.

– acces online la fișierele foto/video originale pe o perioadă de 2 ani. (website personalizat privat)
– Newsletter cu cele mai noi promoții și oferte Uneek Studio.
– Private Party Events (2 ori pe an), Iunie si Decembrie.
– Sesiuni foto private în studio cu tematică (Paște, Crăciun, Valentine’s Day)
5% din valoarea facturii clienților veniți direct prin dumneavoastră.

Completați formularul pentru a deveni membru Uneek Studio!

Sesiuni Foto Studio

Vă oferim sesiuni fotografice în studioul nostru pe fundal alb/negru și în locații speciale la prețuri extraordinare. Puteți să vă aduceți garderoba la noi și să vă facem fotografii în hainele dumneavoastră favorite sau surprindeți-vă prietenii cu o fotografie de grup pe care nu o veți uita niciodată. Luați-vă astăzi ce vă este mai drag (familia, iubita, pisica, căștile, chitara), alegeți unul dintre pachetele Sesiuni Foto Private, programați-vă și veniți să ne cunoaștem.

Servicii și Produse

Vă oferim servicii Video HD cu camere și accesorii de ultimă generație la prețuri excepționale. (filme de prezentare, filmări multicam, videoclipuri muzicale, proiecții video). Oferim servicii fotografice complete pentru nunti și botezuri, evenimente private cu studio foto mobil (fundal alb/negru), printer foto și PhotoBooth. Producem albume fotografice, magneți de frigider personalizați, afișe și tablouri de mari dimensiuni atât pe hârtie cât și pe canvas.

Servicii Speciale

Am introdus în oferta noastră de servicii, pentru prima dată în România, studioul foto mobil pentru nunți, botezuri sau petreceri private, ca totul să fie așa cum v-ați dorit! Din vara anului 2014, oferim servicii photobooth/printer foto mobil pentru evenimente private cu posibilitatea de imprimare a fotografiilor pe hârtie foto sau suport magnetic via WiFi, de pe terminale iPad.

%d bloggers like this: