Demo Album Model

Sesiuni Foto Studio

Vă oferim sesiuni fotografice în studioul nostru pe fundal alb/negru și în locații speciale la prețuri extraordinare. Puteți să vă aduceți garderoba la noi și să vă facem fotografii în hainele dumneavoastră favorite sau surprindeți-vă prietenii cu o fotografie de grup pe care nu o veți uita niciodată. Luați-vă astăzi ce vă este mai drag (familia, iubita, pisica, căștile, chitara), alegeți unul dintre pachetele Sesiuni Foto Private, programați-vă și veniți să ne cunoaștem.

Servicii și Produse

Vă oferim servicii Video HD cu camere și accesorii de ultimă generație la prețuri excepționale. (Filme de Prezentare, Filmări Multicam, Videoclipuri Muzicale, Proiecții Video). Oferim servicii fotografice complete pentru Nunti și Botezuri, Evenimente Private cu Studio Foto Mobil (fundal alb/negru), Printer Foto Mobil WiFi, PhotoBooth și Social Share. Producem albume fotografice, book-uri, magneți de frigider personalizați, afișe și tablouri de mari dimensiuni atât pe hârtie cât și pe canvas.

Servicii Speciale

Am introdus în oferta noastră de servicii, pentru prima dată în România, studioul foto mobil pentru nunți, botezuri sau petreceri private, ca totul să fie așa cum v-ați dorit! Din vara anului 2014, oferim servicii photobooth/printer foto mobil pentru evenimente private cu posibilitatea de imprimare a fotografiilor pe hârtie foto sau suport magnetic via WiFi, de pe iPad-ul și iPhone-ul Dumneavoastră.

DIAMOND MEMBER
15% DISCOUNT!

GOLD MEMBER
5% DISCOUNT!

PLATINUM MEMBER
8% DISCOUNT!

BLACK MEMBER
20% DISCOUNT!

%d