TERMENI ȘI CONDIȚII

Definiții

Societatea Comerciala SC UNEEK STUDIO SRL, organizată în baza legii române, cu sediul in str. Uranus, nr.1o, cod poștal:500361, Brasov, Romania, cod de identificare fiscala C.U.I. 25914186, înregistrată la Registrul Comertului sub numarul J08/1235/19.08.2009, cu capitalul de 200 lei, având deschis contul in lei RO40INGB0000999902545083 la ING Bank Brasov.

Domeniile uneekstudio.ro, uneekstudio.com și subdomeniile acestora, incluzând dar nelimitându-se la site-urile public disponibile www.uneekstudio.ro și www.uneekstudio.com

CONTINUT are urmatoarea definitie:
toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre UNEEK STUDIO prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicată prin orice mijloc de catre un angajat al UNEEK STUDIO UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de UNEEK STUDIO într-o anumită perioadă;
date referitore la UNEEK STUDIO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe porțiunile public disponibile ale SITE-ULUI, în sensul acordarii posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distantă (i.e. telefonic).

UTILIZATOR – Persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre UNEEK STUDIO și acesta și fără a necesita un CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONTINUT și SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între UNEEK STUDIO și acesta, sau persoana fizică sau juridică care beneficiază de pe urma produselor și/sau serviciilor oferite de UNEEK STUDIO și achiziționate de către acesta prin folosirea SERVICIULUI.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distantă – conform definiției cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de catre UNEEK STUDIO într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea UNEEK STUDIO cu referire la informațiile conținute de acesta. TRANZACȚIE – Încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vanzarea unui produs / serviciu de către UNEEK STUDIO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre UNEEK STUDIO, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii și conditiile de utilizare ale site-ului/continutului/serviciului de către utilizator sau client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între UNEEK STUDIO și acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, cont1inutului/serviciului, implică aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si condiții în afară de cazul în care conținutul respectiv nu are condiții de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.uneekstudio.ro

2.4. Prin folosirea site-ului/conținutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului, conținutului, serviciului.

2.5. În cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revocă acceptul dat pentru document:

2.5.1. Acesta renuntă la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de UNEEK STUDIO prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative și/sau comunicărilor din partea UNEEK STUDIO de orice natură (electronic, telefonic, etc), fără nici o garantie ulterioară din partea UNEEK STUDIO.

2.5.2. UNEEK STUDIO va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.6. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze UNEEK STUDIO, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la UNEEK STUDIO destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de UNEEK STUDIO. 2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de UNEEK STUDIO si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, UNEEK STUDIO va anula Comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

3. Marci inregistrate

3.1. UNEEK STUDIO si sigla UNEEK STUDIO sunt marci inregistrate ale SC. UNEEK STUDIO S.R.L.

3.2. Nici una dintre marcile inregistrate ale SC UNEEK STUDIO SRL nu pot fi folosite integral, partial, transferate si/sau modificate, sub nici o forma, electronica, sau presa scrisa, fara acordul prealabil scris al UNEEK STUDIO.

4. Continut

4.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a UNEEK STUDIO sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care UNEEK STUDIO detine licenta de utilizare si/sau publicare a UNEEK STUDIOS.

4.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de UNEEK STUDIOS, includerea oricarui continut in afara site-ului , UNEEK STUDIO indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al UNEEK STUDIO asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al UNEEK STUDIO.

4.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre UNEEK STUDIO si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea UNEEK STUDIO cu referire acel continut.

4.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

4.5. In cazul in care UNEEK STUDIO confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea UNEEK STUDIO pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.

4.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea UNEEK STUDIO si/sau al angajatului UNEEK STUDIOS care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. 4.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

5. Contact

5.1. UNEEK STUDIO publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite UNEEK STUDIO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

5.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea UNEEK STUDIO de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

5.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate UNEEK STUDIO se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si UNEEK STUDIO, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea UNEEK STUDIO in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5.5. UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

6. Buletin informativ

6.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

6.2. Datele preluate de la Utilizator sau Utilizator in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre UNEEK STUDIO in limitele Politicii de confidentialitate.

6.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:

6.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.

6.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

6.3.3. Prin contactarea UNEEK STUDIO, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

6.5. UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea UNEEK STUDIO, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6.6. UNEEK STUDIO nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al UNEEK STUDIO, la momentul expedierii buletinului.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

7.1.3. UNEEK STUDIO poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

7.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. UNEEK STUDIO poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care UNEEK STUDIO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. UNEEK STUDIO poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

7.2.5. Tarifele produselor sau serviciilor pot fi afisate pe site si in alta moneda in afara de RON, in functie de limba interfetei, aleasa voluntar de catre Client sau Utilizator.

7.2.6. Tarifele produselor si/sau serviciilor afisate pe site in alta moneda decat RON au caracter pur informativ si pot diferi ca exprimare echivalenta in RON, in functie de paritatea folosita de catre UNEEK STUDIO.

7.2.7. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea UNEEK STUDIO, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

8.1. Valabilitatea ofertei

8.1.1. UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

8.1.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

8.1.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

8.1.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

8.1.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 8.6.3 nu se poate modifica.

8.1.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 8.4.8, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

8.1.7. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 8.4.8, atunci cand este contactat (contacteaza) de catre UNEEK STUDIO conform cu art 8.4.2 si metoda de plata aleasa de acesta este cu card bancar.

8.1.8. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 8.9.

8.2. Comanda online

8.2.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

8.2.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

8.2.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca UNEEK STUDIO poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de UNEEK STUDIO, in functie de scop/situatie:
8.2.3.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;

8.2.3.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de UNEEK STUDIO, in cazul platii cu card bancar.
8.2.3.3. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
8.2.3.4. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
8.2.3.5. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

8.2.4. UNEEK STUDIO poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

8.2.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei;
8.2.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de UNEEK STUDIO;

8.2.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
8.2.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea UNEEK STUDIO si/sau partenerilor acestuia.
8.2.4.5. fara nicio justificare.

8.2.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.4.3.

8.2.6. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre UNEEK STUDIO in maxim 48 de ore de la data la care UNEEK STUDIO a luat la cunostinta acest fapt.

8.2.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, UNEEK STUDIO va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care UNEEK STUDIO a luat la cunostinta acest fapt.

8.2.8. In cazul in care clientul a ales metoda de plata prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre UNEEK STUDIOS conform art 8.4.3., in limita valorii blocate pe cardul sau. 8.2.8. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 8.4.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, UNEEK STUDIO va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care UNEEK STUDIO a luat la cunostinta acest fapt.

8.2.9. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care UNEEK STUDIO informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

8.2.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea UNEEK STUDIO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8.2.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

8.3. Comanda telefonica

8.3.1. Clientul / Utilizatorul nu poate efectua comenzi telefonice UNEEK STUDIO isi rezerva dreptul de a putea contacta Clientul,telefonic sau prin mail pentru confirmarea comenzii.

8.4. Contract si finalizare

8.4.1. UNEEK STUDIO va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

8.4.2. UNEEK STUDIO va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

8.4.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea UNEEK STUDIO, devine Contract onorat.

8.5. Transport

8.5.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

8.6. Calitate si garantii
8.6.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor UNEEK STUDIO revine in totalitate UNEEK STUDIO.
8.6.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre UNEEK STUDIO, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.

8.6.3. UNEEK STUDIO nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

8.7. Returnarea produselor

8.7.1. Clientul UNEEK STUDIO poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
8.7.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
8.7.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
8.7.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit

8.8.1.5. “Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului in cazul produselor realizate pe masura,si 10 zile lucratoare in cazul produselor de mica serie sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

8.8.2. Clientul este obligat sa notifice UNEEK STUDIO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/telefon/etc) in termen de maxim 2 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 8.9.1.5.

8.8.3. Clientul este obligat sa notifice UNEEK STUDIO, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 8.9.1.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 8.9.1.5.

8.8.4. Clientului care a notificat UNEEK STUDIO conform art 8.9.2 / art 8.9.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la UNEEK STUDIO in maxim 2 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar UNEEK STUDIO considerand cererea nefondata/invalida.

8.8.5. Clientul nu isi poate exercita drepturile specificate la art 8.9.1 intr-un magazin al UNEEK STUDIO.

8.8.6. Clientul UNEEK STUDIO nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
8.8.6.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 8.9.1.4.
8.8.6.2. Cererea de returnare in cazul art. 8.9.1.2 sau 8.9.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 8.9.1 are data de expediere care depaseste perioada de 2 zile lucratoare prevazute conform art 8.9.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
8.8.6.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 8.9.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

8.8.7. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

8.8.8. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 8.9.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

8.8.9. In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 8.9.1.4, iar UNEEK STUDIO nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 8.9.7.

8.8.10. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

8.8.11. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

9. Frauda si SPAM

9.1. UNEEK STUDIO nu solicitã Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

9.2. Exceptie de la art. 9.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre UNEEK STUDIO a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice.

9.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

9.4. UNEEK STUDIO declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele UNEEK STUDIO.

9.5. Clientul sau Utilizatorul va informa UNEEK STUDIO asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

9.6. UNEEK STUDIO nu promoveaza SPAM-ul.

9.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

9.8. Comunicarile realizate de catre UNEEK STUDIO prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau UNEEK STUDIO si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

9.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

9.9.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre UNEEK STUDIO catre Utilizator / Client

9.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

9.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre UNEEK STUDIO catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

10. Limitare de responsabilitate

10.1. UNEEK STUDIO nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza continut.

10.2. UNEEK STUDIO nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

10.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre UNEEK STUDIO, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii UNEEK STUDIO, conform detaliile de contact, astfel incat UNEEK STUDIO sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

10.4. UNEEK STUDIO nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al UNEEK STUDIO.

10.5. UNEEK STUDIO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

10.6. UNEEK STUDIO este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al UNEEK STUDIO, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

10.7. UNEEK STUDIO nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

10.7.1.»serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

10.7.2.»serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

10.7.3.»produsele/serviciile obtinute fara cost sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

10.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

11. Forta majora si cazul fortuit

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat conform art 8.4.8. sau 8.5.4, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 11.3

12. Litigii

12.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre UNEEK STUDIO Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele “Termeni si conditii de utilizare”.

12.2. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si UNEEK STUDIO se va rezolva pe cale amiabila. 12.3. UNEEK STUDIO nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

12.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 12.2) care ar putea sa apara intre Utilizator si UNEEK STUDIO sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 12.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia in vigoare.

13. Dispozitii finale

13.1. S.C. UNEEK STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

13.2. S.C. UNEEK STUDIO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

13.3. S.C. UNEEK STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.