PROIECȚII DE MARI DIMENSIUNI PE LED WALL SAU PROIECTOR LASER DE MARE PUTERE, SERVICII 3D MAPPING

Adaugă luminozitate evenimentelor tale corporate cu serviciul nostru de închiriere proiectoare de mare putere

În lumea afacerilor, fiecare prezentare, ședință sau eveniment corporate reprezintă o oportunitate de a impresiona și de a transmite mesajele cheie. Suntem aici să transformăm fiecare moment într-o experiență vizuală remarcabilă.

Proiecții de înaltă calitate pentru prezentări inovatoare

Cu proiectoarele noastre de ultimă generație, veți adăuga un element vizual puternic fiecărui discurs sau prezentare. Claritatea excepțională și luminozitatea intensă vor face ca graficele să strălucească și ideile să prindă viață, asigurându-vă că fiecare participant se conectează în mod profund la conținutul prezentat.

SERVICII ÎNCHIRIERE LED WALL

Adaptabilitate și versatilitate

Indiferent dacă organizezi o conferință, o ședință de planificare strategică sau un eveniment de lansare, LED WALL-ul nostru este proiectat să se adapteze la orice necesitate. Poți personaliza dimensiunea și rezoluția pentru a se potrivi perfect spațiului tău și pentru a crea o atmosferă care să reflecte identitatea brandului tău.

Brand și mesaj clar, în culori vii
Transmiteți cu impact mesajele cheie ale companiei tale prin intermediul unui mediu vizual captivant. LED WALL-ul nostru oferă un suport perfect pentru branding, asigurându-te că identitatea ta corporativă este reflectată în cel mai vibrant mod posibil.

Transformă Orice Spațiu într-un Cadru Memorabil
Închirierea unui LED WALL de la noi nu este doar o opțiune tehnică, ci o investiție în atmosfera evenimentului tău. Cu noi, fiecare întâlnire devine o experiență vizuală de excepție, creând amintiri durabile pentru toți participanții.
Alege inovația, alege impactul vizual deosebit.
Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele tale specifice și pentru a descoperi cum putem aduce un plus de strălucire evenimentelor tale corporate prin serviciile noastre de închiriere LED WALL. Transformăm spațiile, transformăm experiențele!”

SERVICII PROIECȚII DE MARI DIMENSIUNI, 3D MAPPING

Transformă spațiile în opere de artă vizuală cu serviciul nostru de închiriere servicii 3D Mapping cu proiectoare laser de mare putere.

În universul vibrant al divertismentului nocturn și al arhitecturii, fiecare loc devine un panou nesfârșit pentru povestea ta vizuală. Cu serviciul nostru de închiriere proiectoare de mare putere pentru evenimente 3D mapping, aducem magia și inovația direct în baruri, cluburi și locații arhitecturale.

Povești vizuale în mișcare
Pregătește-te să fii transportat într-o lume de imaginație și creativitate. Proiectoarele noastre de înaltă performanță transformă pereții și suprafețele într-un ecran tridimensional, oferind o experiență vizuală captivantă. Cu tehnologia 3D mapping, fiecare contur al locației tale devine un canvas pentru proiecții interactive și spectaculoase.

Ambianță Magică pentru baruri, cluburi și locații exclusiviste.
Dă viață atmosferei din interiorul barurilor și cluburilor tale cu proiecții dinamice care se sincronizează perfect cu ritmurile muzicii. Transformă spațiul într-o zonă de divertisment unică, oferind clienților o experiență memorabilă pe care o vor împărtăși cu prietenii.

Personalizare unică pentru fiecare eveniment
Fiecare loc are povestea sa, iar serviciul nostru se adaptează perfect pentru a spune acea poveste. Cu posibilitatea de a personaliza proiecțiile în funcție de temă, brand sau eveniment special, fiecare întâlnire devine o experiență unică și memorabilă.

SESIUNI MULTICAM ȘI PODCASTURI AUDIO SAU VIDEO

Oferim asistență înainte de difuzare pentru transformarea logo-urilor tale în logo-uri dinamice, crearea de banere informaționale și personalizarea numelor necesare pentru o difuzare profesionistă.

WE ARE VERY CAREFUL: WITH YOUR IMAGE! TO PRESENT YOU IN THE BEST WAYS POSSIBLE! TO PROMOTE YOUR BUSINESS! YOU ARE 100% ON GOOD HANDS!

Servicii și Produse

SLIDE-URI DE PREZENTARE

TRANSMISIUNI LIVE ȘI ÎNREGISTRATE

STUDIO ÎNREGISTRĂRI AUDIO PODCAST

PRODUCȚII PUBLICITARE

VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE

PROMOVARE AFACERI

OPTIMIZARE SEO

SOCIAL MEDIA COPYWRITING

BROADCAST & TRANSMISIUNI LIVE

Oferim servicii profesionale de transmisie și transmisiuni live cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

Putem intervieva până la 4 persoane în studioul nostru special amenajat sau putem veni în locația ta  unde putem transmite LIVE sau înregistra HD 1080 cu până la 6 camere DSLR. Avem microfoane și mixere dedicate pentru podcasturi, telepromptere, iluminare de ultimă generație și software dedicat pentru un produs finit profesional.

Putem transmite LIVE pe toate platformele populare (Facebook, Youtube), poți ține interviuri HD cu clienții tăi (Zoom, Discord) sau poți înregistra episoade întregi pentru platformele de e-learning, pe care mai apoi le poți vinde studenților sau clienților tăi.

Aceste servicii pot fi închiriate atât pentru prezentări simple, cât și pentru episoade complete pe care le poți livra LIVE sau în premieră prin YouTube clienților tăi.

Dacă dorești să livrezi conținutul într-un mediu privat, cu o parolă pentru clienții tăi, îți stăm la dispoziție cu spațiul necesar pe serverul nostru privat.

De asemenea, îți oferim posibilitatea de a înregistra audio podcasturi sau de a transforma versiunile de video podcasturi în versiuni audio de înaltă calitate, pe care le putem încărca pe platformele de profil.

VIDEOCLIPURI DE PROMOVARE

GO LIVE, PROMOTE YOUR BUSINESS TO THE WORLD! OUR POINT OF VIEW, YOUR LIFETIME MEMORIES!

PRODUCȚIE VIDEO HD ȘI 4K PENTRU PROMOVAREA AFACERII TALE

PRODUCEM VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE LA PREȚURI EXTRAORDINARE. VIDEOCLIPURILE SUNT REALIZATE CU CAMERE DSLR CANON 5D MARK IV CU LENTILE PRIME, STABILIZARE VIDEO PROFESIONISTĂ ȘI VIDEOCLIPURI AERIALE PENTRU A VA EVIDENȚIA LOCAȚIA ÎN CEL MAI MAI BUN MOD POSIBIL.

Cu ce echipamente lucrăm:

Foto și video: 2x Canon R5, 45 Megapixels and 120 fps și 4 Canon 5D Mark IV

Lentile: 24-70mm f2.8, 70-200mm f2.8, 50mm f1.2, 35mm f1.2, 100mm f2.8 macro, 16-35mm f2.8, 105mm f2 .8

Monitor Small HD OLED 7.7inch, Dronă DJI Mavic Air 2

Fotografii de studio și iluminare profesională: 2x Aputure 60x, 2x Aputure LightStorm300x, 4x Aputure MC Mini RGB Lights, 4 Lumini de studio Calumet Travellite 750W, Softboxuri, Fundal mobil alb/negru/verde

Sisteme de stabilizare: DJI Ronin RS2, DJI Ronin S, Edelkrone Slider

Printer / System Share: 2 Imprimante foto profesionale DNP DS40, cu aplicație wireless dedicată pe terminale iPad Pro 12.9

Audio: Professional MixPre 6 II Mixer, 2xRode NT1A, Rode NT-SF1 Ambisonic, Sennheiser MKE600, 2x Microfoane Rode Video Stereo Pro, 2x Lavaliere Rode Mini II

Broadcast și transmisiuni live: MixPre 6 II Audio Mixer, ATEM Mini Extreme Pro ISO, ATEM HyperDeck Studio HD Plus cu Alpha Channel, 2x Rode NT1As și microfon Sennheiser MKE600, monitor 4K Multiview, monitor SmallHD OLED, Lumini: 2x Aputure Light Storm 300x Bi-Color LED, 2x Aputure 60x, 4x lumini Aputure MC Mini RGB, 2x NanLite PavoTube II 15X

LED Wall / Proiecții , 3D Mapping : Led Wall – GloShine Legend 3.91(Outdoor), Proiector EPSON EB-L730U 7000 Lumeni.

Unde ne puteți găsi: