Portfolio Botez

Portfolio Botez

Sesiuni Foto Studio

Vă oferim sesiuni fotografice în studioul nostru pe fundal alb/negru și în locații speciale la prețuri extraordinare. Puteți să vă aduceți garderoba la noi și să vă facem fotografii în hainele dumneavoastră favorite sau surprindeți-vă prietenii cu o fotografie de grup pe care nu o veți uita niciodată. Luați-vă astăzi ce vă este mai drag (familia, iubita, pisica, căștile, chitara), alegeți unul dintre pachetele Sesiuni Foto Private, programați-vă și veniți să ne cunoaștem.

Servicii și Produse

Vă oferim servicii Video HD cu camere și accesorii de ultimă generație la prețuri excepționale. (Filme de Prezentare, Filmări Multicam, Videoclipuri Muzicale, Proiecții Video). Oferim servicii fotografice complete pentru Nunti și Botezuri, Evenimente Private cu Studio Foto Mobil (fundal alb/negru), Printer Foto Mobil WiFi, PhotoBooth și Social Share. Producem albume fotografice, book-uri, magneți de frigider personalizați, afișe și tablouri de mari dimensiuni atât pe hârtie cât și pe canvas.

Servicii Speciale

Am introdus în oferta noastră de servicii, pentru prima dată în România, studioul foto mobil pentru nunți, botezuri sau petreceri private, ca totul să fie așa cum v-ați dorit! Din vara anului 2014, oferim servicii photobooth/printer foto mobil pentru evenimente private cu posibilitatea de imprimare a fotografiilor pe hârtie foto sau suport magnetic via WiFi, de pe iPad-ul și iPhone-ul Dumneavoastră.

Vino alături de noi, intră în familie!

Beneficiile Membrului Uneek Studio:
– reduceri de 5%,8%,15%, 20% (în funcție de nivelul atins) de fiecare dată când Dumneavoastră apelați la serviciile noastre.
– acces online la fișierele foto/video originale pe o perioadă de 2 ani. (website personalizat privat)
– Newsletter cu cele mai noi promoții și oferte Uneek Studio.
– Private Party Events (2 ori pe an), Iunie și Decembrie.
– Sesiuni Foto Private în Studio cu tematică (Paște, Crăciun, Valentine’s Day)
– posibilitatea obținerii fișierelor brute.
– 5% din valoarea facturii clienților veniți direct prin Dumneavoastră.

NU UITA! DISCOUNT DE PÂNĂ LA 20% CÂND DEVII MEMBRU UNEEK STUDIO!

DIAMOND MEMBER
15% DISCOUNT!

GOLD MEMBER
5% DISCOUNT!

PLATINUM MEMBER
8% DISCOUNT!

BLACK MEMBER
20% DISCOUNT!

%d